Cirkin Daha dün beyaz tişört almıstım cocuğa acele ederken renklilerle atmışım ve siyah gibi bişey boya akıtmış ve tişörtüm gri. O güzel tişörtüm artık gri berbat kirli bi renk olmuş. Çamaşır suyuna bastım ama baska ne yapsam eski haline döner 😭😭😭😭
elizabeth Cirkin çamaşır suyu daha da sarartmaz mı ya bilemedim. Benim de başıma gelmişti tekrar beyaz çamaşırlarla beyazlar için olan deterjanla yıkamıştım düzeldi
sese3209 Cirkin Denemedim ama geçtiğimiz günlerde instagramda görmüştüm. Arap sabunuyla makineye atıp yıkayınca ilk rengi gibi çıkardılar. Ne derece doğru bilmiyorum. Denenebilir.
Saremmmmmm Cirkin bilmem olur sanırsam yinede deneyin 3 kez felan yıkamıştım öyle eski haline gelmişti
Cirkin BihterZiyagil_ yarına artık o 😔 umarım işe yarar bu aksam biraz çamasır sıyuna bastım sonra bulaşık deterjanıyla yıkadım simdi makinaya attım. Yarın da o çamasır sodasını denerim
Mutlulukyanibasimizda Geçen insta da gördüm Arap sabunu ve deterjan koyup makina da yıkadı tişört eskisi gibi neyaz olmuştu