Gnc27 Merhabalar ,bebeğim emerek uyumaya aşırı derecede alıştı başka hiçbir şekilde uyumuyor ..ben de birkaç aya işe başlıcam o zaman ne yapacm bilmiyorum ,büyük ihtimal baya bi hıysuzluk çıkaracak 🥲ne yapabilirim bu huyundan vazgeçirmek için ?
ses_seda Gnc27 benim de bebeğim iki ay 8 günlük. Memede uyuyor genelde. Çok nadir de kucakta uyuyor. İlk üç dört ay normal diyorlar. Sonrası İçin ben de çok merak ediyorum nasıl olacak
BG123 Gnc27 valla ben de şurda bekleyim. Yenidoğanken bile memede uyumayan 5 buçuk aylık çocuğum şu an kendi kendine memede uyumaya karar verdi. Ve git gide de dozu artırıyor. Gecem gündüzüm kalmadı artık. Uyurken bile meme sürekli ağzında kalsın istiyor. Ya biz hamak bağımlısıydık ondan nasıl kurtulacağım derken kendi kendine hamağı bırakıp bana sardı 😭 kendi kendine bunu da bırakacak diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama mahvoldum 😓 gece Yanyana yatmazsak 15 dk da bir uyanıp ağlıyor, Yanyana yatarsak o mis gibi uyuyor ama ben uyuyamıyorum her yerim ağrıyor tek pozisyonda durmaktan. Tuvalete bile kalkamıyorum ağzından meme çıkmasın diye :(
Gnc27 ses_seda 🥺biz de 5 aylığız ..cok üzülüyorum uyuyacağı zaman beni isteyecek ama yanında olamıcam:(
teomanefeninannesi benim bebegim 4 ay 10 gunluk bebeden baska sekilde uyumuyor uyudu diyorum yanindan kalikiyorum 5 dk sonra uyaniyor ise baslamam lazimdi ancak bu sebepden evden calismak duruumds kaldim gece bikac saat derin uyuyor anca o zman islerimi halledebiliyorum annemle birlkte yasadiigmdan yoksa tuvalete bile gidemezdim sanirim😀
Gnc27 BG123 Evt gece devamlı uyanmaya başladı aynı durumdayız tamamen 🥺nasıl geçer bilmiyorum kimse de yazmamış :(
171780xx Benim de aynı gece ben yatırıyorum 10 dk ya geri kalkıyor yanıma gelmek istiyor var mı bunun çözümü
BG123 171780xx yanıma almaktan başka çare bulamıyorum yoksa bıkmadan usanmadan ağlayıp mızırdanmaya devam ediyo. Geçen gece 2 saat hamakta salladı babası bana mısın demedi.