Havvakck Sabah yedi buçukta kalkar öğlen 1 de uyur 3 de uyanır akşam 9 da uyuyan çocuk gitti . Saat 11 lerekadart direnen çocuk geldi ben neyi yanlış yapıyorum bi çocuk 8 saat nasıl uykusuz kalır aklım almıyo bana bi akıl verin
Sedefe Havvakck canım benim oğlumda 15 aylık normal artık bunlar benimki dün sabah 11 de uyuyup 12 buçukda uyandı akşam 9 da yattı yavaş yavaş o günde uyuduklari 1 uyku bile kalkacak bizimle kalkıp bizimle uyuyacak
Taze_annecik Havvakck Benim kızımda 15 aylık günde iki uyku yapıyordu bire indirdi. Akşamları zar zor uyutuyorum kaç saat uykusuz kalmasına rağmen gece sürekli uyanıyor ve sabah 6 buçukta uyanıyor. 1 aylık bebeğim var kıskanıyor mu yoksa başka bisey mi anlam veremiyorum
thebeautyqueen Havvakck Baktığımda atak görünmüyordu ama o kadar üzgünüm ki düzeninin bozulmasına ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum bütün gün 😔 Ne zamandan beri böyle bebeğiniz?
Gupssse Havvakck bizimki de 15 aylık ve 4.ay atağı gibiyiz gündüz sadece yarim saat uyudu akşam 7 buçuğa kadr sonra 1 saat uyudu şu saat olmuş uyutmaya çalışıyorum iyice kafayı yedim ben de
Merve-klm Havvakck Havvakck benimde sabah 9 da kalkıyor 2-3 arası 1 saat uyuyor akşam 12 ye kadar uyumuyor uyutmaya çalıştığımda deli gibi ağlıyor nasıl bu kadar uykusuz dayanabiliyolar aklım almıyor