asliibrk 4 aylık bebeğim alerjik bronşit kullandığımız ilaçlar fayda etmiyor gibi hırıltısına enfeksiyondan dolayı da sürekli ateşimiz çıkıyor çok zor süreç geçiriyoruz aynı durumu yaşayan var mı bilgi verebilir misiniz ?
mekikkk asliibrk alerjik bronşitte 3. Yılımızda ufaktan güle güle dedik galiba darısı size🌸 buyrun sorun cevaplayayım
livanurvealpinannesi61 asliibrk Bebeğiniz alerjik ise kurutma makinesi Kullanmanız gerek alerjiyi tetikleyen şeylerden uzak tutun. Odasını sık sık havalandırın.
mekikkk asliibrk 6 yaşa kadar sürebilir demişti doktorumuz ama değişebiliyormuş bi senede de geçebilir 6 yaşa kadar yolu da olabilir demişti
10sare asliibrk havluyu ütüleyip üzerine beyaz sabun sürüp göğsüne koyunca hırıltı öksürük geçiyormuş sanırım dün burda okumuştum buna yapabilirsiniz isterseniz
mekikkk Ve buhar makinası kullanmalısınız öksürük hırıltı için ha bide biz one aır diye bi ilaç kullandık doktor tavsiyesiyle onunda çok işe yaradığını düşünüyorum
Hndealnathn Başka doktora daha gösterin.benim kızımda alerjik bronşit ama doktorumuzun verdiği ilaçlarla atlatabiliyoruz elhamdülillah
mekikkk asliibrk tabikii ben kullanın diye değil bilginiz olsun diye söyledim doktorunuza dabnışmadan kullanmayın zaten ama ONE AIR adı