Babynurse İyi akşamlar kızlar kızım 2,5 yaşında yaklaşık 2 aydır bitmeyen öksürük dönem dönem artan bazen azalan ama asla bitmeyen denemediğim bi şey kalmadı ama tavsiyelerinize ihtiyacım var gerçekten artık çaresiz kaldım ..
hayalperest__ Babynurse elmayı dörde bölüp çekirdeğiyle 15 dakıka kaynatıp ılıtıp biberonda veriyordum. Ceviz içindeki kabukları kaynatıp onu da veriyordum pekmezi kaynatıp zeytin yağı koyup veriyordum bunlrı ara ara yapardım öksürdükçe biz faydasını gördük
Alimel Babynurse hiç su değmemiş hacı Şakir sabunu ılık havluya tozana kadar sürtün 4 saat göğsüne koyun sonra tekrar aynı havluya sabun sürtüp 4 saat sırtına koyun aynı anda sırta göğse koymayın ama baya faydası Oluyor 3,4 gün düzenli yapın ama
Babynurse yesim42 gittik antibiyotik bile kullandık en son röntgen bile temizdi ama bitmiyor alerjikte değil kreşe bağlıyorum sadece
Pelineyy Yaklasık 3 hafta oldu durum bizdede aynı, üstelik kresede gitmiyor geceleri belirli saatte öksürük durumu olusuyor… balgamlı birde neler yaptım olmuyor olmuyor olmuyor :(