Mizmizmyrtle Oğluma hep haşlayarak püre olarak verdim yemeğini ilk defa yapacağım birincisi buzdolabında kaç gün durur bugün aldım ikincisi brokoli yemeği tarifi verir misiniz güzel sevebileceği bir şekilde teşekkürler şimdiden 🤗
Deletedmom_21 Mizmizmyrtle ben ogluma sebze corbasinun icinde kullanıyordum birde brokoli corbasi yapiyorum onu seviyor bazen eline haslayip veriyorum onu daha bo cok seviyor
Mizmizmyrtle Deletedmom_21 ay öyle yer mi bilemiyorum hiç denemedim bende hep çorba yaptım ya da haşlayıp püre olarak verdim bu sefer değişiklik olsun diye yemeğini yapayım dedim ama hiç yapmadım daha önce
Deletedmom_21 Mizmizmyrtle icine sevdigi sebzelerden de kat hem rengarenk olur ama bu sefer pure seklinde sekilde degil direk o sekilde önune koyun kendi yiyebiliyorsa kendi yesin yoksa siz elime catali batirip verin derim
halamidagakaldirmislar Beşamel sos ile fırında pişirebilirsiniz ya da minik minik doğrayıp labne ile karıştırıp makarna sosu yapabilirsiniz brokoliden ☺️
Mizmizmyrtle halamidagakaldirmislar direk beşamel sos yapıp üstüne döküp fırına mı vereceğim karnabahar gibi 🤗
halamidagakaldirmislar Mizmizmyrtle brokoliyi hafif haşlayıpta evet, beşamelide üstüne çok güzel oluyor ☺️ Hatta ben brokolili pizza da yaparım o da güzel oluyur ☺️🥰
kinderpingui Mizmizmyrtle Kusura bakma canım burada pek aktif olmadığım için şimdi görüyorum☺️ İlk önce Soganları sıvı yağ veye zeytinyağında biraz kavur Daha sonra kıymanı içine kat kıymalı da rengi dönüp suyunu salıncaya kadar pişir Daha sonra bir tatlı kaşığı domates salçası ekle bir tane havucunu küp küp doğrayıp içine kat Havucuda kavurduktan sonra sıcak su ekle istediğin miktarda tuz koyabilirsin en son Brokolini koy kısık ateşte Pişir afiyet olsun kuzu ya🥰