4242g Kızım 15 günlük ve her emmeden sonra fazlaca kusuyor sizce neden oluyor anlamadım ben yardımcı olursanız sevinirim
mom0989 4242g demek ki fazla Emiyor canım beni de tam emmeye başladı aranıyordu dün tam 30 luk mama yaptım içti boydan boya kustu her yer kusma oldu
Oglunasikbiranne08 4242g sütün fazla geliyor olabilir cnm. Doyduğunu anlamayıp fazla emiyorsa, fazla yediğini çıkartıyordur.
4242g mom0989 canım 2 3 gündür her emmede aynısını yapıyor korkuyorum bende uyurken de aynı şeyi yapacak diye çok korkuyorum valla ya
Tugceadil Reflu bebek canım az az sık sık emzir reflu yatagı var alabilirseniz iyi olur benim bebeğim de 15 günlükken başladı 4 aylık hala aynı 6. Aydan sonra geçiyormuş
Oglunasikbiranne08 4242g benim oğlumda kusuyor canım. Süt olarak mı kusuyor yoksa peynir gibimi kusuyor
Oglunasikbiranne08 4242g fazlasını kusuyor o zaman canım. Benim oğlumda bi ara hep süt kustu sonra geçti kendi kendine. Şimdi fazla kusmaz oldu. Sen yinede doktoruna bi söyle istersen
4242g Oglunasikbiranne08 aynn doktoruma bi sorayım ama garip yani bu kadar fazla kusması korkuyorum da uyurken falan kusacak tekrar diye
Asl_yldz Benim ki de 3 ayını bitirecek günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorm doktor 5 aya kadar normal dedi her emzirmeden sonra mutlaka 2 ya da 3 kere kusuyor
Asl_yldz Benim ki de 3 ayını bitirecek günde kaç kere üst değiştiriyorum bilmiyorm doktor 5 aya kadar normal dedi her emzirmeden sonra mutlaka 2 ya da 3 kere kusuyor
4242g Tugceadil en son iyiydi Ama 3 4 gündür böyle yapıyor bugün normale döndü ama az az kusuyor o da normal
Tugceadil 4242g eget kilo kaybı yok ise korkma canım benimki direk süt kusuyor kesik kesik küsmüyor peynir gibi kusması daha iymis ama