seher_gurgil Bebeğim yoğurdu bi türlü yemiyor sizin bebişler yiyormu yemiyorsa hangi yöntemle yedirdiniz
Ozlem2904 seher_gurgil bebeğim her yemeğini yoğurtla yiyor. Bitane bebek cheesecake tarifi var içine yogury labne peynir bebe bisküvisi pekmez ve meyve koyuluyor birannenindeneyimleri sayfasında net tarif oğlum çok seviyor belki sizinkide böylece yer
Irmakprensesinannesi seher_gurgil valla kızım yoğurtla yatıya gider diyim ama mayası eksiyse mesela yogurtu yemez her yogurtu yemez yogurtu sevdirmek için meyve koyabilirsiniz 1 yaşından büyükse bal koyabilriisiniz
2prnses1prens Azraada58 pekmezle birlikte hiç bi vitamini kalmıyor ikisininde kalsiyum ve demir aynı anda verilmez
Irmakprensesinannesi emelcihangir bal 1 yaş öncesi yasak tehlikeli bir besin yogurt la pekmez karışmaz demir oranını azaltıyor cunku
emelcihangir seher_gurgil bebeğim 17 aylık bu şekilde sevdirdiğimi söyledim sizinkinin ayına dikkat etmedim
emelcihangir Irmakprensesinannesi bebeğim 17 aylık ben bu şekilde sevdirdiğimi söyledim ona yedir demedim
emelcihangir seher_gurgil artı soru sormuşsunuz ben ne şekilde sevdirdiğimi söylemiştim sizde yedirin anlamında değil 👍🏼