MinelAskEla Merhabalar arkadaşlar, bu aralar çok merqk ettiğim bir şey var:) 😀 denemk istiyorum ama çiğ olmasın birde yılan balığı eti mi ne oluyormuş herhalde oda olmasın . Hangisini tavsiye edersinz yemeğe değecek bişi olsun 😀
MinelAskEla atlasrl pişmiş değil mi 😀 valla geçen gün restoran önünden geçerken gördüm fiyatına baktım oğlumu kıcagımda düzenler gibi yapıp 😀 8 adet 164 tl yazıyordu en azından o paraya değecek bişi olsun dedim
atlasrl MinelAskEla pişmiş sushiler de var. önyargılı yaklaşmazsanız damsk tadınıza uygunsa sürekli yemek istersiniz zaten 😂 ben hamileyken yiyemedim ama suan emzirme döneminde yiyebiliyormusum, cok sevdiğim halde yine de tedirginlikten yiyemiyorum 😂
MinelAskEla atlasrl ya bende emziriyorum bi zararı olur mu ki ? Hiç o açidan bakmadım inan. Ama hamilelik döneminde 2-3 tane midye sonra emzirirken de 3-4 tadımlık yedim ama böyle doya doya yemeği çok özedim ama sushide zarar olmaz herhalde
atlasrl MinelAskEla emzirme döneminde sushinin bir zararı yok. ben riskli hamilelik geçirmistim ondan kalan psikolojik bi durum benimki :)