Betul7140 Kızlar kızım dün 3 aylık oldu 5.400 gram anne sütü günde 3 yada 4 kere alıyo sonrası hep mama azmı kilosu 🙁
[silindi] Betul7140 gayet iyi hiç üzülme zamanla artıyor benim oğlum da 5400dü o ayda şimdi 6300 oldu
Betul7140 Deletedmom115 sağlık ocağındaki hemşire bişey bilmiyo nasıl diyorum iyi heralde deyip geçiştiriyo
alinamm Betul7140 düştüğünü değil şimdiki kilo - doğduğu kilo =? Çıkan sonuç kaçsa, doğduğu gün sayısı/sonuç
alinamm Betul7140 kötü değil gayet iyi yinede sadece anne sütü benim kızım da 2600 doğdu 25 gr alıyor sıkıntı yapma başkasıyla sakın kıyaslama
Betul7140 alinamm ilk çocuk olunca bilmiyorum canım az gibi geliyo sağlıklı olsunda tabi kilo 2. Planda kalıyo
Egelihayat Betul7140 yegenimde ayni normal diyor doktor Yeğenimden 16 gun kucuk oglum biraz daha toplu normal seyler saglikli olmasi önemli.
Betul7140 Egelihayat aynen canım sağlıklı olsun tabide kilosunuda normal alsın ben tombul olsun demiyorum zaten ilk çocuğumya her ay 1 kilo alması lazım dediler 3. Ayında 6 kilo olması lazım diye düşünmüştüm