Kevser472 Kızlar ilk günler siyah kakasını güzelce yaptı 1 hafta sonra çarşamba akşamı çok az sarı kakası geldi yaptı ama o günden beri hiç yok zeytinyağ ile makattan uyardım zeytinyağı içirdim sıcak su ile duş aldırdım ne yapabilirim normal mi ağlıyor çok ıkınıuor sadece gaz çıkıyor kaka çıkmıyor 😔
Hale3400 Kevser472 ayaklarını karnına doğru ittirin bunu 10 15 kere yapın karnını da ovun oğlum 2 aylıkken 3 gün kaka yapmadı diye doktora götürmüştü 10 gün yapmazsa 11. Gün getir 10 güne kadar normal demişti
nrsm_rns Benimde bebeğim 18 günlükken 2 gün kakasini yapmadı. Gece hastaneye götürdüm, doktor 7 gün yapmasa da bisey olmaz dedi. Ve sakın makatına dokunma oradaki damarları zedelersin dedi. Şimdi 35 günlük ortalama 24 saatte bir yapıyor.
BebekC Kevser472 o zaman endişelenmeyin. Oğlumun 10 gün yapmadığı bile oldu hem de bir kaç kez. Hiç günlük kaka yapan bi bebek olmadı. Haftada bir, 2-3 günde bir filan yapar genelde. Üç aylık olduktan sonra biraz daha sıklaştı ama hala günlük yapmaz. Kakasının kıvamı normal olduğu sürece sıkıntı yok. Ikınması da kakadan değil gazdandır. Anne sütü alan bebekler kabız olmaz.