Secilly Bebegim7,5 aylık yumurta sarısı alerji yaptı sabah ne vereceğimi bilmiyorum kahvaltı şart mı? 😅🙈 eskilerin yaptıgı gibi bulAmaç vermek istemiyorum ama dişi de olmadıgı için ne versem bilemedim
Palestinianbride Secilly salatalık rendeliyorum cam rendede bisküvi peynir yoğurt pekmez karışımı veriyorum sütlü kabak veriyorum bazen yumurta sarısını hergün vermiyorum verirken avakado yumurta sarısı kefir blendırda çekip veriyorum
Mnkkus Secilly benim kızıma da yumurta sarısı alerji yaptı 8,5 aylığız,karışım kesinlikle yemiyor bende beyaz peynir salatalık falan veriyorum küçük küçük,pekmez veriyorum az bir şey ve bizim de dişimiz yok
Palestinianbride Portakal yumurta ilk başta ağır gelebiliyor ama hiç erken değil yavaş yavaş bünyeleri alışıyor
Secilly Portakal yaa erken mi diyorsunuz😱doktorum dene demişti 3. Günün sonunda kızardı kolları kafası ben de kestim hemen
Mnkkus Secilly minik minik doğruyorum rendelemiyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür damaklarıyla ezmeye çalışıyor,isterseniz siz rendeleyebilirsiniz içiniz daha rahat ederse
Elifinannesi Suan 1 yasinda kizim. Sut peynir, biraz cici bebe biraz da ekmek,keciboynuzu tozu,cekilmis findik-ceviz karistirip veriyorum cok seviyor.Yumurtayi ayri olarak hafif hasliyorum, biraz sivi kivamda veriyorum sarisi beyazi karisik,guzel yiyor. Onun disinda zaten dislerimiz erken ciktigi icin herseyi rahatlikla yiyor. 5 aylikken cubuk kraker yemeye bile baslamisti :)
Janset2105 Secilly yumurta alerji yaptıysa tuzsuz peynir bebe bisküvisi hazır istemiyorsan ev yapımı tarifler var biraz pekmez koyup verebilirsin veya bir yemek kaşığı irmiği pişirip içine biraz meyve ezip verebilirsin
selmapinar ben sütlü pirinçli kaşık mamasından almıştım aptamilin ilk kahvaltıda onun içine peynir,pekmez ve yumurta katmıştım, bazen sade verdim, bazen meyve katıp verdim