Derindeniz1 Merhabalar kızım 4 aylık bugün banyo yaptırmadan önce aşı yerinin biraz şiştiğini ve iltihap gibi beyazlaştığını gördüm fakat banyodan sonra sanırım patladı .. böyle bir şey yaşıyan var mı acaba
Hayriye1704 Derindeniz1 benimde aynısı oldu o aşıdan sonra olabiliyormuş kendi kendine geçiyormuş canım öyle dediler bana
DarkSwan Derindeniz1 Verem aşısını olduğumuzda, hemşire şişebilir dedi sakın bir müdahale etmeyin demişti. Eğer çok şişme olursa getirirsiniz bakarız demişti. Normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi.
atlasrl Derindeniz1 verem aşısından sonra iltihap gibi akıntı olması cok normal. müdahale etmeden hafifçe etrafından akanları silebilirsiniz.
RabiaKar Derindeniz1 benim öyle olmadı ama hala yeri kabuk atıyo 13 aylık ne zaman geçiyo acaba tamamen bilen varsa yazsın benim kendi doktorumuz bazen vururken biraz yanlışlık yapıyolar geçmesi o yüzden uzun sürebiliyo demişti 10 aylıkken gitmiştik hala kabuklanıyo
Derindeniz1 RabiaKar bende şimdi doktorumla görüştüm o da gayet normal dedi 9. Aya kadar devam edebilirmiş yeniden iltihaplanır yeniden patlarmış
RabiaKar Derindeniz1 9 aydan daha uzun sürerse bi sıkıntı olur mu acaba bak yine aklıma geldi bu aşı yeri ya