Eysar Esra_Deva böyle birşey ilk kez gördüm harika gerçekten bir tık daha büyük yapilabilir çok dönen bebekler için kesinlikle yaptırmalıyım adanadayim ben vardır mutlaka yapan yer
Minikpanda01 Esra_Deva canım eşime gösterdim kendisi eski mobilya imalatçısı yani koltuk yapan yerlerde böyle yapabilirmis yakınında falan varsa bı sorabilirsin
Sumak4104 Esra_Deva canım sayfayı buldum aynı resimler var sanatkardan.com instgramda hesabı var ekstra googlda da var bak istersen fiyat 500 kusur gibi bişeydi instadina istek attım bakalim olursa bende yaptırmayı düşünüyorum aşırı beğendim
Esra_Deva Kızlar böyle bir yatak yaptırmak istiyorum. Yapan yer, kişi ya da sayfa önerisi olan var mı acaba?
oglumubeklerken Esra_Deva Ay harika valla bulsam bende yaptırırım benim ki artık tutunup kalkıyor beşikte yakın zamanda aşağı sarkmaya da baslar
Esra_Deva oglumubeklerken bulurda bana haber vermezseniz çok bozulurum 😅 el birliğiyle bulabiliriz bence 🌸
Esra_Deva Eysar Allah rızası için bulursanız bana da haber edin. Ben aslında yapanı buldum ama çok eski gönderi nesaj attım bir umut. İstenilen ölçüde yapılıyormuş ama korkarım ki artık sipariş almıyor 🥺 Yine de bekliyorum
Arsima19 Süpermiş ben yaz boyunca annemin yaptığı yer yatağında yattım kızımla. Havalar soğudu montessori aldik
Esra_Deva Arsima19 onun için yerim yok benim maalesef. Böyle birşey benim için şart. Alternatif bişey alıp koyamıyorum yerim çok küçük
Esra_Deva aysnarbc ben buldum bir sayfa aynı sayfadan mı bahsediyoruz bilmiyorum tabi dikişkolik anne. Mesaj attım ama gönderisi çok eski sanırım artık sipariş almıyor bilmiyorum henüz cevap vermedi 🥺 Başka bir sayfaysa yazarsanız çok mutlu olurum 🌸