Edaa96 Bebeğim 5 ay 5 günlük hala dönemiyor doktorumuz dönemediği için bizi çocuk nörolojisine yönlendirdi. Sizin bebekleriniz kaçıncı ayında yarım, tam dönmeye başladı?
papatya_1125 Edaa96 8. Aya kadar gecikebilir ki benim de geç döndü. 4.5 aylıkken çok az sola donerdi.7 den sonra tam dönme arkaya ittirme başladı.
Balkupum2505 Edaa96 8 9 aylikken döndü oğlum neden hemen yönlendiriyoki doktor sacma geldi bana sadece dönmüyor diye yönlendirmesi.. bende oglumu dönmüyo vs die fötürmustum doktora acaba sorunmu var diye birde biraz kilolu bi bebekti doktorumuz nkrmal birde kilosu oldugu icin demisti
Wonderm Saçma geldi. Benim bebeğim 6.5 aylık döndü ilk 13 aylıkken tam yürümeye başladı. Başka bulgular görmüş olabilir mi dr? Kafasını tutabiliyor mu mesela
Mervemurat94 Benım kı de 4,5 aylık yavaş yavaş donmeye basladı ben tesvık edersem oda tam anlamıyla daha donemıuor
Tugce2391 Bnm bebeğim yedinaylik oldu bugün tam dönebiliyor sağa sola kendini kurtarıyor ama henüz oturma yok emeklemeye de bu iki üç gündür başladı yüz üstü koyuldugunda da başını dik tutuyor