SedaEliz Liyasmum her ay düzenli görüyormuydunuz regli? Bide bu 15 gün öncesi testler de çıkıyor silik olarak ben 2 teste de hamileyim sandım ama hastaneye gidip kan verdim yoktu o yüzden en temizi kan gidip ver
Selin1234 Ysmnnn34 sadece 3 ay kaldı takılan spiral eskiymis doktor öyle demişti ebe yanımda açtı spiral ile takarken gösterdi bana ama içindeki misina eski olabiliyormuş
Selin1234 Ysmnnn34 o çok nadir oluyormus korkma 1000 kişiden 2 sinde gözüküyormus doktor dedi şans bana vurdu nasip i varmış oyuzden korkma
Liyasmum Selin1234 dış gebelikmiş yarın kürtaj oluyorum şans dileyin kızlar BihterZiyagil_ Gryffindor TtazeAnne papatya_1125 _gulll GBK twinshomedesing Annis12 Caglarass Elifcix Annis12 gldneroglu Mizmizmyrtle Mahir GULCE02 Selin1234 anne__yavrusuyu limonkolonyasi tmrskbr
Mutluaile11 Liyasmum benim canım. Dogurdum hatta . Biri 16aylik biri 5 aylik😀 dogumdan 2 ay sonra hamile kaldim
Ilaydaa Liyasmum bebeğim 3 aylıktı tekrar hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi doğdu 3 aylık oldu bile🥰
GULCE02 Liyasmum hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende kürtaj oldum ilk gebeliğimde