Liyasmum Kızlar ben 4 ay önce doğum yaptım , geri çekilme ve pre ile korunuyorduk, adetim 4-5 gün gecikti, hemen test aldım ne olur ne olmaz diye. Silik çizgi çıktı başına gelen var mı ? Çok endişeliyim
TtazeAnne Liyasmum ufff bende çok korkuyorum bizde sadece geri çekilme ile korunuyoruz taktiramiyorum prezervatifi
Liyasmum Selin1234 dış gebelikmiş yarın kürtaj oluyorum şans dileyin kızlar BihterZiyagil_ Gryffindor TtazeAnne papatya_1125 _gulll GBK twinshomedesing Annis12 Caglarass Elifcix Annis12 gldneroglu Mizmizmyrtle Mahir GULCE02 Selin1234 anne__yavrusuyu limonkolonyasi tmrskbr
GBK Liyasmum geri çekilme maalesef bir korunma yöntemi değil, erkekler bunu anlamıyor 🤦🏼♀️ silik de olsa çizgi varsa muhtemelen hamilesiniz
asyanin_annesi35 Liyasmum kuzum resim yükle yazıyor bak orda oraya tıkla fotoğraflarına gir seç sonra resim yükle yazicam altta oraya baş kopyala yazar en altta köşede bir yerde oraya bas ordan çık buraya gel sohbete girip buraya gönder yapamazsan yaz bana
Annis12 Liyasmum doğurcaz mecbur 😑 artık üçüncü olmasın diye daha ciddi koruncaz. Normal doğum mu yapmıştın ?
Elifcix Liyasmum 10 ayın içindeydim aynı seyle bende karşılaştım 20 hafta 2 günlük gebeyim . Hayırlısı olsun senin biraz daha erken olmus
TtazeAnne BihterZiyagil_ biliyorum ya ama gelde benim kocaya anlat birde diyordu hiç birsey olmaz bak içine gitmedi hahaha
Mizmizmyrtle Liyasmum evet silik çizgi hamilesin demektir benimde yaptığım gibi direk silik çizgi çıkmıştı 5 haftalık hamileydim