aysegulmihra Merhaba arkadaşlar bebeğim için mama sandalyesi almayı düşünüyorum acaba gerek var mıdır yoksa fazlalık mı size sormak istiyorum deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler ☺️
okuyor aysegulmihra ben Ikea antilop mama sandalyesi aldım. Aşırı memnunum. Elim ayağım oldu. Ben iş yaparken orda oturuyor. Her odaya götürüyorum. Ek gıdaya başlangıçta çok kolay oldu.
yagizinannesiiiiiiiiii aysegulmihra joie aldım bi tik pahalı ama cok güzel cok kullanışlı en önemlisi güvenli
Karadeniz61 aysegulmihra plastik mama sandalyeleri çok daha kullanışlı bende iyi türden de var ama plastik olanın temizliği daha kolay birşey döksün hemen sil, bebeğin küçükse duşu onda aldır, canın istedi duşa sok mama sandalyesini yıka..
BeyzaN77 aysegulmihra bence almalısın çok büyük rahatlık oluyor benm oğlum çok hareketli 6 ay 22 günlük yere bıraksam dönüp duruyor koltuğa da koyamyorm düşer die acil bı isim olduğunda mama sandalyesine koyuyorum .. mamasını orda yediriyorum bolelikle alışmış oluyor biz yemek yerken yada ben kahvaltı yaparken onuda yanıma çekip yediriyorum doktorlar böle öneriyor ilerde yemek zamanı sknti çıkarmasın sizinle yemeye alışsın diye ..sağlamlığı çok önemli ben ebebekten aldm 199 a ayakları demir sağlam Cok güzel öneririm🙏🏼
AAhsenn Pocket&mama diye bir marka var trendyolda mama sandalyesi çocuk büyüyünce çalışma masasına dönüşüyor çift kullanımlı ben ondan almayı düşünüyorum ona da bi bakın isterseniz
AAhsenn aysegulmihra kesinlikle bak canım çok daha iyi bence resim boyama vs yapar 1 2 yaşında kanz markasının da var bi çok marka böyle artık ama markaya bende karar veremedim hangisi daha sağlamdır 🤷♀️
aysegulmihra AAhsenn evet sağlamlığı da çok önemli kaliteli olmalı ki güvenebilelim yoksa aklımız kalıyor bide 2 3 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum ben
aysegulmihra Karadeniz61 haklısınız ama sağlamlığı nasıl bide ben şey duymuştum ayaklı olmalı diye yani bebeğinin ayağının sarkmaması gerekiyormuş koyabileceği alanlardan olması gerekiyormuş