Nrkzy Günaydın canım anneler 26 aylık bir oğlum var son zamanlarda gözlemlediğimde kahvaltı sonrası gizlenerek tuvaletini yapıyor sanırım artık yavaş yavaş lazımlık bakmam gerekiyor kullanıp memnun kaldığınız ürün tavsiyelerini bekliyorum.fisher price ve pilsan arasında kaldım tuvalet eğitimi konusunda tecrübelerinizi aktarırsanız hepimiz faydalanalım
Selcan Nrkzy ben direk klozete alıştırdım daha sağlıklı ve temiz oldu adaptör aldım klozete için tabiykide ona sectirdim hangisini istersin diye sonra kitaplar aldım tuvalet eğitimi ile ilgili ona okuyabilcegim onu okuyordum klozete otururken ilk başlar zaten baya uzun oturuyorlar onun için sevdiği kitap yada sticker alabilirsiniz.
Dilos01 Nrkzy ben alaturkaya alıştırdım oturup yapıyor 💩cisini de klozete Yapıyor klozet kapağı aldım hangisinde rahat ederse Yani 😂kızım 24 aylık 19 aylıkken alıştırdım 2 hafya kadar sürdü ama tamamen öğrendi çok şükür
Kahvegerek Nrkzy fisher price o su sesi çıkaranlardan almıştım bir de klozete konan aparattan almıştım ikisini de kullanmadı bizim kullandığımız gibi kullanıyor klozeti
Nrkzy Selcan teşekkür ederim aslında fisher price tuvalet almayı düşünüyordum ama sanırım kullanmıyorlar bende sizin yaptığınız gibi yapacağım
Nrkzy Dilos01 ay maşallah kuzuya bende bu hafta denemelere başlamayı düşünüyorum umarım başarılı oluruz :)
Nrkzy Kahvegerek bende fisher price almayı düşünüyordum kullanmazsa kötü olur bende adaptör alayım bari
Selcan Nrkzy ben aldım ama yine de klozete alistirdim öyle kenarda durdu o oyuncak gibi hiç kullanmadık
Dilos01 Nrkzy insallah Cnm Allah yardımcın olsun çok sabırlı olman lazım ilk bir hafta altına kaçırır yapabilir sinirlenip bağırma lütfen 2. Haftası beyine yerleşiyor tutma kasları gelişiyor yada alışıyorlar 🥰
Nrkzy Dilos01 tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim :) benim çocuk 26 aylık henüz konuşmuyor ama erken mi acaba eğitim için
Dilos01 Nrkzy bence konuşmasından ziyada kendini ifade edebiliyorsa yeterli zaten kakasi gelince gizlenerek yapıyormuş sinyalleri veriyor bence yapar sizin sabırlı olmanız gerekiyor gece de bez bağlamayın
Nanem123 Nrkzy benim oğlumda 26 aylık halen konuşmuyor kreşe verdim oğlumda klozete oturur gibi masanın köşesine geçip yapıyor sonra gelip yaptığını haber veriyor şuan havalar soğuk sabaha kadar bezi dolup taşıyor bıraktırmalımıyım yoksa bıraktırmamalımıyım anlamdım doktora sordum gece çiş yapıyorsa daha erken dedi ama yinede arada tuvalete götürüyorum alışsın diye
Aybersa Nrkzy ben Pilsan kedi tuvalet aldım , çok memnun kaldım , tuvalete adaptör alacağım ama şuan değil , şimdilik Pilsan tuvalet bizi idare ediyor🌼
Minikcivcivim Nrkzy e bebekten merdivenli klozet aparatı aldım en başından beri onunlayız ve çok rahat ettim. Kendi gidiyor kendi yapıyor aşırı rahatım. Büyüyüp kilosu artınca merdiveni çatladı ama eşim tahtayla altını destekleyip sağlamlaştırdı çatlağı da onardı. Çok memnun olduğum bi ürün iyi ki onunla başlamışım diyorum şuan aşırı rahatım