Betul1607 Bebeğim 4 ay 6 günlük sma mama kullanıyordum günde 1 veya 2 şeklinde ama son 3 gündür mamayı almıyor. Annelerim sizce neden başına gelen var mı
LadyMarmelatte Betul1607 bizde 4.ayda bu durumu yaşamıştık bronşit olmuş tabi ama belirti yok mamayı reddediyordu şırıngayla veriyordum burnu tıkalıy a da içmez
GBK Betul1607 evet yeğenimde olmuştu severek yediği mamayı bir anda almamaya başlamıştı. mama değişikliği yaptık sorunumuz düzeldi
Doruk-_ Betul1607 benim bebeğim de reddediyor nuk biberon aldım damaklı onunla az da olsa içiyor mama değiştirdik mama dan değilmiş damağı düşmüş .. şükür düzeldi ama hala mamayı az içiyor ebe içirmeye çalış dedi
Asya2880 Betul1607 ağzına diline iyice bı bak canım pamukçuk aft yara olmuştur belki benimki birden mamayı kesince ağzında farkettik ondan yemiyo mus
Betul1607 LadyMarmelatte burnu tıkalı degil bir rahatsızlıgıda yok, 4.ay kontrolüne götüreceğim yarın tekrar bir doktora muayene ettirrim artik
Dilruba_1 LadyMarmelatte şırıngayla veriyordum Şırıngayı ben de denedim hep dökülüyor nasıl veriyorsunuz o kadar mamayı şırıngayla ? Kaç cc GBK neyden neye geçtiniz