19972017 Snapcat kullanan arkadaşlar sormak istiyorum da anılar olan yer yani resim çekip kaydettigimiz yer başkasına gözükmüyo değil mi hesabimda kimse yok sadece resim için kullanıyorum ama bilen varsa cevap verirse sevinirim
Gryffindor 19972017 Size de sürekli şu kişi Snapchat a katıldı diye bildirim geliyor mu ? Ben de onu anlamıyorum rehberimle alakasız kişilerin bildirimi geliyor. Ben de foto için kullanıyorum sadece bazen de gülmek için 😃
motheroftwoangels 19972017 yok paylaşım yapmadığınız sürece onlar sizde kalıyor bnde çekiyorum ama hemen galerime kaydediyorum oradakileri siliyorum 🤗
motheroftwoangels Gryffindor misal ben ve sen arkadaşız ben birini ekleyince bu öneri sana da gelmiş oluyor sadece öneri ama yani o birsey değil ama bilmeyen biri için aslında tehlike arz ediyor düşünsene bildirimde erkek isimleri geliyor sürekli olay olay gel de anlat 🙄😏
Gryffindor motheroftwoangels Ay evet ya diyorum ne oluyor böyle sürekli bildirim geliyor Allah’tan hepsi de kız. Sosyal medyadan o kadar uzağım ki 😃 seneler evvel bıraktım
motheroftwoangels Gryffindor en güzeli benim instagram var snap de ben sadece foto programi sandım da değilmiş ya sonradan öğrendim ki o da Bi chat uygulaması sildim ☺ istek önerileri gelince şaşırdım hemen sildim 😃