dlk1410 Annekuzusu_23 Her gece tekme vuruyorum, sabah uyanınca hatırlamıyor. Çocuktan sonra ses uyutmuyor 🤣
Annekuzusu_23 Mminigimm değişik miş brn bazen uyumuyorum ben dalana kadar ama çok nadir işe yarıyor 🤣
MinnakvLiva Annekuzusu_23 benimkide öyle ama bana ninni gibi geliyor böyle hıaağğğ diye yükselmesi falan agagahajsjsd
Annekuzusu_23 MinnakvLiva yok benimki çok başka ya nasıl anlatsam bildiğin kükrüyo alçak sesle başlayıp operadaymışım gibi 🤣
Busragokceberra Annekuzusu_23 O zaman bu sese devam bana bazen ninni gibi geliyor hep aynı ses olunca 😂🤭
Denizuqa Annekuzusu_23 ay haykırdım gülerken çok yaşayın emi 😂😂 ben de horlayan bir kocaya sahibim ama inanın ki çözümü yok 😂😂😂😂
Misrabebek Annekuzusu_23 aynı benim eşimi anlattınız şuan benim eşimde öyle pancar motoru gibi horluyor sağolsun geniz eti varmış çocukken ameliyat ettirmemişler küçük diye sonrada öyle kalmış inanılmaz horluyor geceleri bide bebişide uyandırıyor horlamasından saydırıyorum bende yatakta kendi kendime yan dön diyorum uyandırıp yan yatınca horlamıyor yada çok az horluyor😀
Annekuzusu_23 Misrabebek benim eşimde ameliyat olmuş ama gene oluyo çok zor ya insan sinir oluyo gece oluyo 3 4 ben anca uyuyorum 🤣
Bahar001 Valla biz sırf bu horlama yüzünden bır ıkı aydır ayrı odalarda yatıyoruz ben oglumla yatıyorum eşim tek😂 çünkü sesten uyku basım cıkıyor onu tekmeleyıncede kızıyor erken uynıcam iki de bir uykumu bölüyorsun dıye en ıyısı boyle sjajajakahs
Annekuzusu_23 Bahar001 ayrı yatınca da ben Bi tuhaf oluyorum yanımda istiyorum onu onunla olmuyo onsuzda olmuyo 🤣🤣
ppzeynep Bahar001 Yani, bir yastıkta kocayın dediler diye zorlamaya gerek yok.🥲Sağlıklı uyku çok önemli.😅