elizabeth Siyah-Beyaz tavşancan ve faresu serisi kızımın en sevdiği. Ayrıca; köpekler bale yapmaz Ayı monti Dedektif zebra Tarçının kaybolan havuçları bekçi amos’un hastalandığı gün Üç kedi bir dilek Küçük bay ve bayan serisi 👍
SetenayCo Siyah-Beyaz En sevdiğim başlıklar kitap başlıkları 👼🦋🦋🦋 Tabii ki İş Bankası Kültür Yayınları’nın birçok kitabı ve İndigo Çocuk yayınlarının kitapları : Safari Parkta Dev Pancar Çılgınlığı Tekerleğe Ne Oldu Yepyeni Bir Gün Sihirli Hayvanlar Küçük Hayvanların Büyük Macerası Sevginin Gücü Koyın Çakıl Dünyada Neler Var Bunlar ilk aklıma gelenler ve bebeğimin dinlemeyi en çok sevdiği kitaplar. Ama İş Bankası Kültür Yayınları’nın neredeyse tüm kitaplarının gözünüz kapalı alabilirsiniz. Sevgiler❤️
Nessozz Siyah-Beyaz iş bankası kültür yayınlarının çoğunu aldım çok güzeller. O şekilde aratabilirsiniz
Canncan İs bankasi kultur yayinlarinin aldim ben genelde Cesur firfir Mutlu su aygiri Çizgili Sevginin gücü Pinikyo Peter pan Bunlar encok okuduklarim
Denizzz88 Siyah-Beyaz arkadaşların çoğu demiş bende iş bankası kültür yayınlarının kitaplarını aldım hep çok güzeller tavsiye ederim