Elnr 22 günlük bebeğim var emerken sanki burnu tıkalı gibi hırıltılar oluyor burnu da temiz görünüyor bu durumu yaşayan var mı ne yapılmalı bu durumda
Limonzeytin41 Elnr burnu değil genizi hırlıyo malesef benım bebeğimde 2.5aylk oldu hala aynı burunla alakalk değilmş doktora götüedm kaç kez emerken yada mama yerken yuttuğu süt mide kapakçığı henüz gelşmedkleri için geri gelip genizde birikirmiş ondan hırlarmışlar. En erken 4 en geç 6 aydageçermiş bende bekliyorm düzelmesni. Burnu temiz ise bu dedklermden dolayı oluyodur bizmde burun temz çnkü.
Hellomoto Elnr benim bebeğimde de vardı yenidoganda oluyormuş doktorada sormuştum vidyo çekip 2 3 doktora sordum. Ama sizin dediğiniz farklı biseyde olabilir ilk günden beri böyleydi benim bebeğim
Elnr MiraySahin hayır henüz hiç o şekil bir işlem yapmadık doktor bilgilendirmedi bu konuda 26sında randevumuz var o zaman danışacaktım bende
Pateteslimanti Aynı sıkıntı bizde de var özellikle emerken çok ses çıkıyor burnunda yada genzinde et var gibi çarşamba doktor randevumuz var soracağım bakalım
Elnr Limonzeytin41 evet geniz hırlaması daha doğru bir terim oldu ,yani burnu temiz görüntü olarak da öyle muhtemelen o zaman dediğiniz gibi sanki bebeğimi zorluyor gibime geliyor😔
MiraySahin Elnr danışın tabii yine ama en az 4 5 defa yapın diyecektir, hırlama sesi burun tikanikligindan oluyordur, temizlemezseniz yakinda ememez bebeginiz, her gun 4 5 defa degilse bile 2 3 defa, mümkünse besleme öncesi temizleyin