KirmiziBalik Okadar berbat bi durumdayizki geceli misil misil uyuyan cocuk yarim saatte bir kalkiyor ben geri uyutmak icn salliyorum artik bacaklarimda derman kalmadi cok yorgunum uykusuzum neden boyle oluyor cozemedim ayni durumda olan var mi
redgiller KirmiziBalik 13 ay 20 günlügüz aynı sorun bzidede var bi anda aglıyor temas olana kadar susmuyor saatlerce sallıyorum sakinlesiyo ama zor dalıyor
edizsmom KirmiziBalik 15 aylığırson iki gündür 1.30-2 arası uyanır sabah 6 ya kadar uyumaz dün gece saa 6 data uyumadı 7 oldu hala ayakta sonra günaydın yaptık ve resmen gece 2 den itibaren uyumadı öğlen az uyudu kafayı yıceğin bakalım bu gece ne yapcagız aynı aralıkta uyandı gene inşallah geri uyur 🥹 yoksa ben artık dayanamıcam uykusuzluğa
11Hilal11 KirmiziBalik 13 aylikken basladi bizdede o sorun su an 15 ay 12 gunluk 1 haftadoe duzeldi diyebilirim valla sebebini bende çözememiştim kafayi yiyecektim artik
mamanveutdormir KirmiziBalik yaa 12 aylık bikaç gecedir kızımda öyleydi sonradan farkettim diş çıkartıyormuş şişmiş diş eti . uyku bi şekilde hallediyorum ama kızım yemek yemiyor ya bir çözüm bulamadım 1 ayda hiç kilo almamış yanakları eridi resmen. sizlerde de yeme reddi olmuş muydu?
redgiller KirmiziBalik 1 yas sendromu oluyormus sanırım cocuktan cocuga değişirmiş kiminin iki yasa kimi 3-4-5 yasa kadar sürermiş kimi 15 aylıga kadar doktorumun yorumu bu yönde bir yas sendromunda yapılması gereken öneriler googleden bakmıstım onları yapmaya calısıyorum
KirmiziBalik mamanveutdormir benimkinde olmustu ama iki uc gunlugune gecti bir sekilde oyalayip yedirmeye calistik ya disler birden geldigi icin zorlaniyorlar