Mehy Kızlar biraz önce okudum,2 aylık bebeğe veren varmış Googlede araştırdığımda vermeyin anne içsin ondan gecer yazıyordu, sizce nasıl olmalı zararı olurmu bebeğe verilse
[silindi] Mehy naneyi bilmem ama biz çok mecbur kaldığımız için rezene ve kimyon vermiştik bişey de olmadı açıkçası . Annelerimiz bizi hep nane Reyhan ile büyütmüş eskiden gaz damlasımı vardı 🤭
kitapkurdubebeninanasi Mehy hiç duymadim rezene verilir ama nane cayinin ne faydasi olacak ki? Bence internette her yazilana inanmayin.
Mehy 10sare faydasını gördünüz mü peki geçen gün annem söyledi ama Googlede 6aydan önce vermeyin yazdığı İcin vermedik biz
Mehy [silindi] annem gaz damlasını duyunca şaşırdı zaten bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diyor 😁
Kk41 kitapkurdubebeninanasi rezenede verilmemeliymiş . Hatta anne icin bile zararl deniyor artık. Suan birsey olmuyor olabilir ama ileride çıkabiliyormuş zararları
Sarikuzumalp Mehy Hiç bir bitki çayı bebeğe doğrudan verilmez. 2 aylık bebek. Siz belki bir çay kaşığından bir şey olmaz vereyim diye düşünüyorsunuzdur ama sizin gözünüze az gelen o çay kaşığı kadar zaten onun miğdesi. Riske atmaya değer mi. Ben verdim bir şey olmadı diyenlerin bebeğine bir şey olmamış olabilir ama sizin bebeğinize de bir şey olmayacağının garantisi yok. Bir şey olmaz diyenler ilk 6 ay sadece anne sütü diyen doktorlardan daha uzman sanırım.
Mehy Sarikuzumalp vermiyorum ama merak ettim çok gazlı bi bebeğim yok zaten çok şükür ama bilgi almak istedim
Sarikuzumalp Mehy Vermeyin kesinlikle aklınız karışmasın bebeğe verilen bitki çaylarının zararlarına bakın. Rezene mesela oda çok zararlıymış anneye bile günde 1 bardaktan fazlası önerilmiyor. Bende ilk zamanlar günde 2 3 bardak rezene içiyordum ama sonra zararlarını okuyunca hiç içmedim.
Mehy Sarikuzumalp doktorlarda öneriyor ama herşey olduğu gibi buda kişiden kişiye değişiyor anlaşılan,