Fatiss Selam arkadaşlar oğlum 1 yaşında ve bir arkadaşım var onun oğluda 17 aylık 7 ay var aralarında oğlumu sürekli dövüyür her fırsatta benimki de hep ağlıyor nasıl yapmam lazım kendini savunabilsin çok üzüldüm bu duruma daha küçük ama içim acıdı iste
Rav-Ebu Fatiss benimde yakın arkadaşım var onun oğlu 26 aylık benim kızım 25 aylık kızım ona yaklaşınca kızıma vuruyor annesi kızıyor vurma kardeş diyor hatta bende kızıyorum yapma etme vurma bak kardeş gel oyna falan diye çocuk bunlar daha çok birbirlerini dövecekler ben kızıma gitme onun yanına burada oyna bak seni döver gel buraya falan diyorum
tineanigra Fatiss ikisi de henüz çok küçük dövdüğünü de bilmez savunmayı da. Oyun sanıyor büyük ihtimalle dikkat dağıtmayı deneyin vuracağını anladığınız an ya bi şarkı ya bi oyuncak ya da dans etmek vs gibi alanlara yöneltin.
Fatiss Rav-Ebu bizimde aynı durum yaşandı bugün bende öyle uyardım kardeş yapma diye her fırsatta vuruyor
Rav-Ebu Fatiss biz çok görüşmüyoruz bu arkadaşımla yani ayda 1 falan o yüzden sıkıntı yok görüştüklarimin çocukları da dövüyor kızımı bu şiddet neden bilemedim benim kızım kimseye vurmaz dövmez ama bazen çocuklar şiddeti oluyorlar