Miskokuluoglununannesi Merhaba hanımlar oğlum 21 aylık bezi brazktrmayi düşünüyorum sizce erken mi sizler ne zaman başladınız? Süreç nasıl ilerledi neler yaptnz yardımcı olur musunz
livanurvealpinannesi61 Miskokuluoglununannesi 24 aylıkken başladım ben şuan havalar soğuk üşütür hasta olur benim oğlum 20 aylık ocakta 2 yaşına girecek mayıs gibi başlarım inşallah şuan ev baya soğuk. Kendini ifade etmeli. Çiş kaka diyor mu gece bezi kuru kalıyor mu. Ben gece gündüz bez bağlamadım Bi kaç üzerine yaptı ama alıştı. Kızım 3 yaşında 1 yıl oldu bezden çıkalı. Ama baya zor oldu üzerine yapıyordu. Hazır olması önemli bebeğin.
Hep_mi_uykusuz Miskokuluoglununannesi tam 21 ayin son gunleri biraktik.simdi 22 aylik soyler cisini kaka problemi var tek 3 haftadir asamadik.Cocuğunuz ne kadar hazr onemli olan o benimki kendi istedi bi sabah bezi cikartti cis dedi tuvalete kostu o gundur bez taktirmiyor mecbur biraktik ilk gunler hatta 1 hafta altina yapti cogunu ama sik sik oturtun tuavalet
Miskokuluoglununannesi livanurvealpinannesi61 bizimde ocakta 2 olacak ocağın kaçı acaba 😊cis kaka kelimesi kullanabiliyor ama onların bilincinde değil tabi sadece söyleyebiliyor yaza tam iyi olur ozaman değil mi
livanurvealpinannesi61 Miskokuluoglununannesi 21 ocak doğumlu canım 2 yaşa hazır oluyorlar başta üzerine yapabiliyorlar ben o yüzden kızımda temmuz gibi başladım ❤️
Miskokuluoglununannesi livanurvealpinannesi61 tamam canim sağolasin bzm de 4 ocak da. Ozaman yaza tam iyi olur 😊