Loveismom Kızlar merhaba bebeğim 9 günlük 2 saatte bir emziriyorum acaba ne zamana kadar bu rutin devam edicek kendiliğinden acıktığı zaman besleme aşamasına ne zaman geçeriz
Kaderlmc Loveismom daha çok minik birinci ayına kadar ben iki saat arayla emzirdim sonra kendi ne zaman uyanırsa
yusufmertmom Loveismom 40ı çıkana kadar devam et. Ben 40 dan sonra bıraktım acıktıkça uyandı zaten. Ama sarılık olmadı oğlum sarılık varsa daha fazla dikkat et
Lulemom Loveismom ilk 3 ay uyanmasa da emzirmelisin, ben ilk 1 Ay 2 saate bir. Sonra 3 saate bir emzirdim. 3. Aydan 6. Aya kadar 2 kez kendisi uyandı emdi, 6. Aydan 8. Aya kadar da 1 kez uyandı emdi. 8. Aydan sonra da kendisi kesti uyanmadı,
bebekece Loveismom valla benim kızım yarı kırkından sonra uyanmaya başlamıştı fıkırdanıyordu acıkınca bebekten bebege değişir bence ama maks 1 aylıkken uyanmaya başlar
Mihrimahim16 40 çıkana kadar sabır et kuzum ☺️ Ben 1 saat arayla besliyordum 40 gün 2 saat veya 3 saat arayla besliyordum.. şuan 1 yaş hala gece 3 saat arayla besliyorum 🤭
sarilaciver07 Yeni üç aylık oldu anca oturdu diyebilirim her saat başı uyanirdim delircek gibiydim hala daha üç kere kalkiyrz ama uyudumu 4 saat deliksiz uyuyor en azından şuan çok küçük senin ki sabret