Ayse007 Herkese merhaba. Bebeğim 5 ay 23 günlük. Azönce emzirirken göğsümü acıttı ve hemen aklıma geldi dişlerine baktım. Alt dişinin birisi patlamış diğeri de çizgi gbi gösteriyor kendini. Bebeğim hüzürsüz canı mı yanıyor bilmiyorum. Dişini patlattıktan sona sürülecek jel flan var mo ya da neden huysuzdur patlatmış görünüyor. Ağrısı mı vardır. Ne yapabilirim. Tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Nlngucluel Ayse007 cnm jel kullanma internetten bak karanfil ile birşey yapılıyor doğal onu kendin yap bence doktorlar onu öneriyor
Elizbkrc Ayse007 karanfili toz haline getirip zeytinyağı ile karıştırıp bir gün bekletip sürebilirsin canım ben yaptım kızım huysuzlandıkça sürüyorum
Melismetee Ağrısı vardır aciyodur yani soğuk salatalık fln ver eline soğuk iyi gelir ona elin temizken hafif hafif masaj yapabilirsin. Bikac gün böyle olur ateşine dikkat et
Deletedmom136 Nasıl görünüyo foto atabilir misin ? Benim kızım da ısırıyo ve aşırı huysuz beyaz su toplamış gibi görünüyo alt damağı kısım kısım ama bilemiyorum nasıl görünüyo