ADEE Bebegim 5 aylik ayaklarini birbirine sürte sürte coraplarini cikariyor her 5 dk da bir corap giydiriyorum giydirmezsem her yeri buz gibi oluyo siz nasıl başettiniz/bas ediyosunuz🤦♀️🤷♀️?
MelisaGoktugMommy ADEE ay hahaja surekli bi corabimizin teki kayip kulotlu giydiriyorum onuda ceke ceke uzaltiyor 😂😂
cglbnlicli-89 Ben direk çoraplı olan alt eşofmanlardan almıştım çok rahat olmuştu şu anda 9 aylığız ve yok bende civilden içlik gibi çoraplı altlardan aldım yada külotlu çorap sonra üstüne çorapsız eşofman giydirebilirsiniz
ADEE cglbnlicli-89 kendiliginden corapli olan urunleri sevmedim bu sefer don asagi iniyo 😁 bide cabuk kücuk geliyo
Keremikoo ADEE lcw nin corapli olan altlari var onlarin corabi ayaga tam.oturdugundan asagi inmiyor. Epey bi süre kullandik memnundum. Ebebek in aldim simdi 18 aylik onda bi darlaniyor ama yapacak bisi yok artik😂
Kaderlmc ADEE küçükken kızım da öyle yapardı bir zaman sonra tutup çekerek çıkarmaya başladı ben içine kilotlu çorap giydiriyordum ya da patikli alt şuan bir yaşını geçti hiç ellemiyor bile çorabı aksine yoksa ayağında göstererek giydir diyor 😂