Eslemasel masterana0 paketleri donmadan üst uste mi koydunuz dondurmada zorlaniyo galiba bende kurbanda yaşadım çünkü kiymalari üst üste diyince baya zaman aldı sonra yaydim
sirineyavrusu masterana0 soganları cıkar basılı tut resetle bak bakalm tekrar uyarı vercekmı annemınde buzlugu uyarı vermıstı böyle kurban bayramı zamanı yuklenmıs demek bız baya bosalttık ıcını falan sonra kendıne geldi
masterana0 limonkolonyasi herşeyi yaptım düzelip 2 3 dakika sonra yine uyarı veriyor donmadığı için soğanlar kokmuş
masterana0 sirineyavrusu evet veriyor video izledim şimdi dolaba birden fazla yükleme yapınca dolap uyarı verirmiş belli bir zaman sonra kendine geliyormuş 8 saat 24 saat sonra falan biraz bekliyim bakalım ama ötüp duruyor işte kafa patlatıyor
Mihranimmm masterana0 hayır bir şey fark edeceğinden değil, soğanı ilk defa duydum da koyanı buzluğa onun için sordum
masterana0 Mihranimmm burda balkon yok ev çok sıcak ve sıcaktan çok kokmaya başladı bende hepsini buzluğa kaldırdım. Hem de çok kolay oluyor yemek yaparken