Zlyhatuana Kızlar bebeğim 8 aylık hiç bir alerjisi yok. Allaha şükür süt verebilirmiyim sizce sülü muhallebiler falan
Deletedmom277 Zlyhatuana veremezsiniz. Bağırsakları açısından verilmemeli. Alerjiyle alakalı bir durum değil
Arven10 Zlyhatuana bunlar hassas konular en güzel cevabı takipli çocuk doktorunuz verecektir zaten her ay ne yemesi gerektiğini belirtiyor doktorlar riske atmayın doktorunuza danışın derim ☺️
Zlyhatuana Deletedmom277 Mnkdnyam Esracim Tospagam Deletedmom277 hmm teşkkürler kızlar ne biliyim ya işte her kes farklı bişe söylüyo gece yatmadan verilince kesintisiz ve daha rahay uyuyabilir diyo çevremdekiler bi de sizlere sorayım dedim
Esracim Sütun insan vücuduna faydası yok yaş ne olursa olsun. Yoğurt peynir ayran ver daha iyi onların var ama süt kan değerini düşürür yani kansızlık yapar. Boş karın doygunluğu yapar iştah keser. İzmircocukdoktoru hesabını takip etmenizi öneririm.
Mnkdnyam Ben verdim bi süre ama çok az inek sütü ısıtıp üzerine su ekleyerek 7 aylık bebeğim bi zararı olmadı ama şuan vermiyorum.
Mnkdnyam Zlyhatuana bende öyle verdim cidden çok güzel uyuyordu bir parmak kadar süt koyuyordum ısıtıp gerisini su ve bebe büskivsii