Songena19 2.5yasindaki kızıma içi kürklü yağmur çizmesi almak istiyorum igor marka ama kullanışlı mi yoksa kışlık başka bir marka mi alayım?kullanan var mı acaba igor çizme
sarmaliklahana Songena19 Bend e onları cok begeniyorum kızım 13 aylık daha o yüzden almadım 530 TL den asagı yok zaten 😬
Dem Songena19 17 aylık kızım için aldım. Kısa Sekilde olanlarından aldık ufak olduğu için. 22 numara aldım kışı düşünerek şuan 21 olsa tam olurdu. Kalıp olarak o yüzden bizde tam tuttu. Kızım çok rahat etti daha ufak olmasına rağmen rahatsız etmiyor diye düşünüyorum olsa belli ederdi sanırım 🥰
Woody Songena19 kızım tüysüz modeliyle aşk yaşıyor resmen. Ancak kişi tek çizme ile geçirmeyi düşünüyorsanız olmaz
Kahvegerek Songena19 2,5 yaşındayken almıştık bizde oğlumuza içi kürklü değildi yağmurluk yani bildiğiniz iki kere falan giydi hem giydirmekte zorlandık hem rahat edemedi. Bileği zaten kalın olduğu için e kalıpları da dar o yüzden kullanışlı bulmadık biz
Songena19 sarmaliklahana evet maalesef pahalı biraz 😅bende geçen sene hevesleniyordum giyemez rahat edemez diye bu sene alayım dedim tabi geçen seneye göre uçtu fiyatlar
sarmaliklahana Songena19 Bende takipteyim sürekli valla yaızn bile düşmüyor fiyatlar o botların yoksa alacaktım büyük numara. İnşallah bu yaz alıcam ama 1 tane 🤭 seneye giyebilir anca en erken
sarmaliklahana Songena19 ben bir fenomende görüyorum tek takip ettiğim kişi o hep kullanıyor ogluna. Kalıplar küçük diyor ama bilemem tabii 🤷
Kahvegerek Songena19 bizimki de giydi ama yol boyu kucak istedi son giyişimizdi allahtan ikinci el almıştım da o kadar param boşa gitmedi. Şimdi yine satıcam 😂