Nes1912 Sevgili anneler bebişim 3 aylık burun tıkanıklığı, hırıltı ve öksürük var. Ciğerlere daha inmemiş hırıltı tıkanıklıktan dedi doktor. Bir yöntem varmı uygulaya bilcegim öneriniz neler ?
NurY Nes1912 oyyy cok geçmiş olsun çok minik daha 😔 doktorun dediklerini yapmak dışında emziriyorsanız bol bol emzirin bulunduğu ortamın nemine çok dikkat edin ve burnunu hiç tıkalı bırakmayın . Çok geçmiş olsun 🙏
begonvilhg Nes1912 geniz akıntısı vardır muhtemelen, benim kızım da olmustu. bol emzirme ve gün içinde tikandikca burnunu açmayı önermişti doktorumuz. Farklı bir sey yapmadık, 5-6 günde azalarak gecti.
begonvilhg Nes1912 bir de uyuduğu oda kuru olmasin mümkünse canım, nemine dikkat edin. Benim kız öksürüğüne uyanıyordu öyle fena oldu. Ama azaldı azaldı ve 6 günde tamamen geçti. Merak etme 🌸
Snowglobe Nes1912 soğanı ikiye bölüp karanfil batırın Bi kaç tane. Uyuduğu odaya koyun çok iyi geliyor. Ayak altlarına zeytin yağlı sarımsak sürün Ama alerji olma ihtimaline karşı once küçük bi yerde deneyin
Nes1912 Snowglobe zeytinyağı ve sarımsağı sabah yaptim ama yardımı anlamadım gün içinde bu kadar şiddetli değildi dün filanda