Nur4808 Evden ne iş yapabilirim kizlar çalışmam gerekiyor bu internetten satış düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim yada bı fikri olan varmı
Whatornot Nur4808 bebek kıyafeti üreten yerler evlere ek iş veriyor. Ben bebe giyim Ar-Ge sinde çalışıyorum şimdi doğum iznindeyim dışarıya Fason dışında el işçiliği de veriyorduk.
Nur4808 [silindi] 7yasinda birinci sınıfa başlayan oğlum 7aylik oğlum ve bebek bakıcılığı mi bence bana kimse bebeğini vermez😂
[silindi] Nur4808 Evinde bakmayı kabul edenler verir canm ama seni yorar 2 çocugun varmış Allah bağışlasın
Whatornot mavigokyuzu120666 kapı kapı geziyorlardı yapanlar yaşadığım şehirde bebek tekstili çok büyük olduğu için bir sürü yer var
sugacemds Etiket firmalari da evden katlama, yapistirma vs gibi fason firmanin yetistiremeyecegi el isciligi isteyen isleri veriyorlar.
Alminazli Kariyer.com dan evde yarım gün çalışabileceğin müşteri temsilciliği çocuk bakıcılığı vs işler var canım bakıp başvuru yapabilirsin
sugacemds Nur4808 bilgim yok ama sorabilecegim arkadaşım var, kendisi dis iscilik/fason bolumunde oldugu icin biliyordur. Bilgi alinca sizinle paylasayim.