ikiartibirfilm Kizlar ferah taze kokuları seviyorum.Başımı ağrıtmayacak kokular genelde hemen etkilenirim.Benim gibi sevenler varsa hangi parfüm yazar mısıniz
ikiartibirfilm Ikrazumra19 bende kullanamiyorum başim hemen agriyor agirlastiriyor sanki beni o kokular siveno nin koltuk alti rollon unu kullaniyorum ter kokusunu önlüyor kokusu da hiç yok ama güzel güzel kokasim da var 🤣
Bmaidil12 ikiartibirfilm clinique happy cok güzel hafif bi koku tavsiye ederim. Ama fiyatı biraz yüksek
Egemenin_Annesi ikiartibirfilm Lacoste seffaf gümüs kapakli sise veya chacherel noa bunlar cok ferah kokular
Birgocmenkustuo ikiartibirfilm favorilerim bunlar 1.dolce gabbana - light blue 2.Ninna ricci - premier jour 3.Givenchy ange ou demon 4.Davidoff - cool water
Helen4444 Benimde kızım oldugundan beri kullanmıyorum parfüm. Eskiden de başım ağrırdı ağır kokulardan. Tesadüfen kotonda denk gelmiştim sweet romance diye çık hafif. Onu kullandım baya
ikiartibirfilm Esmom onu kullandim ama cocuktan sonra uzunca bir süre kullanamadim evdeki şiseden denedim birkaç kez ama ağır geldi nedense attım bende