1anne34 rotavirüs ve menenjit aşılarını karşılamıyor evet ama şuan Sağlık Bakanlığı bünyesine almak için çalışma başlatmış, bu iyi birşey, açıkcası bende geçenlerde instagramda aşı hakkındaki gerçekler diye bi sayfa görmüştüm ve orda okumuştum tüm aşılara karşı bi sayfa, işte bütün aşıları yurtdışından geldiğine içeriğinde kısırlaştırıcı veya genetik hastalıklar barındıran bir ilaç katıldığına falan neler neler yaızyor kanım dondu yani gerçekten bend çok korktum ve endişelendim ama birde şöyle birşey var bence devletimiz de o kadar mal değildir heralde içeriğini incelemeden dağıtmaz aşıları aile hekimliklere hastanelere vs., eskiden aşımı vardı insanlar sağlıklıydı deniyor mesela evet eskiden aşı yoktu ama eskiden hastalıkta yoktu yani şimdi günümüzde hastalıklar artıkça mecbur ilacı aşısıda artı bilmiyorum ya gerçekten Allah evlatlarımızı korusun inşallah birşey olmaz ilerde Allah öyle yapanlara fırsat vermesin 🙏🏼🙏🏼 Sizin söylemiş olduğunuzu da yeni duyuyorum bu da belki bi iddia yani bilmiyorum benim aklım çok karışıyor yavrumu ne zaman aşıya götürsem okuyarak götürüyorum Allahım senden şifa niyetine diye 🙏🏼😔napalım