Prensss24 ay Estağfirullah ☺️ yaptığım herşeyi anlatıyorum. İngilizce konuşuyorum bazı şeylerin sadece İngilizcesini biliyor mesela oyuncak zürafamız var onu sadece gıraffe diye biliyor. Asansöre binerken mesela sadece İngilizcesini söylüyorum. İts raining. İts time to have breakfast. İts time to play. Gibi basit kalıplar kullanıyorum. İngilizce oyun oynuyorum ceee mesela peek a bol ellerimi yüzüme kapatıp where is mommy ? Where is mommy ? Peek a boo I see you. Bu oyunu cocomelondan gördüm YouTube bakabilirsiniz adı peek a boo.
Yukardan gördüğünüz bir oyuncak var ya dönmeli birşey oraya mesela topu koyuyorum alttan döne döne çıkıyor ya onu öğrettim şimdi sırayla diye öğretiyorum sıra bende ben yapayım. Şimdi sıra sende. Benim sıramı neden aldın ? Şimdi sıra bende. Aktivite masasında çarklar şekiller falan var ya mesela Ege çarkları çevirsin annesi kareye bassın. Sonra tam tersi. Birşeyi öğretene kadar onu yaptırıyorum ama öğreterek nasıl desem eğitim gibi değil de oyun gibi.
Kitap okuyorum tabi. Kitap okurken yorumlaryapıtorum. Ayy gördün mü köpek ne kadar da tatlı.
Kediler spor yapıyormuş duydun mu ne komik oysa onlar sadece koşar ve zıplar spor yapamaz ki hehhe böyle kendimce şeyler işte aklıma gelenler bunlar