Tugcetuna Merhabalar, 12 ay 20 günlük bebeğime 9-12 aylık mama kullanabilir miyim. Bilgisi olan var mı ?
Irmakprensesinannesi Tugcetuna hangi mama kullanıyorsun ki? Ben mesela sma comfort 3 kullniyrm(1-3 yas yazar mesela)
Gmzeabduygzefe @ırmak Irmakprensesinannesi sma comfort tan memnun musunuz gaz kabızlık yönünden? Bebeğim 34 günlük hipp kullanıyorum ama kilo alımı pek hoşuma gitmedi. hippden önce evolvia kullanıyordum onda haftada 350 gr alıyordu ama kabız ve gaz yapmıştı. Hipp e geçtik kabızlık geçti gaz yine var ama 200 gr almış haftada. Comfortun kilo aldığımı nasıl?
Irmakprensesinannesi Gmzeabduygzefe valla kziim 14 ay 12 günlük 7 aydan beri kullaniyrm gayet kilo alımı güzel gaz kabizlik yapmıyor he benim cadis tamamen katı gida yediği için özellikle dış varsa kabız olur okdr mamayla alakali yasamadim bir sorun
Bebekom22 Gmzeabduygzefe 23 günlük bebeğim prematüre aptamil 1 aptamil pdf kabız etti hip keçi sütü bazlı mama önerdi doktorumuz oda Gaz yaptı aşırı hangi mama vereceğimi şaşırdım kıyamam guzuma