Symnur333 Kızlar molfıx kullanıyorum doğduğundan beri şuan 3 numara kullanıyorum sırf iz yapıyor yapmasın sıkmasın diye ama yine yapıyor çocuğun bacakları ve bez bölgesini hep sıkmış? Sizde de aynı sorun oluyor mu? Değiştirmelimiyim?
Elvan125 Symnur333 bende iz yapıyor diye sleepy natural aldım almaz olaydım her kaka çocuğun sırtına çıktı benim üzerime bile geçti kaç kez şimdi tekrar Molfixe döndüm bende 🙂en azından çekiyor sizdrmyo biraz gevşek bağlamayı denicem
Erencinarinannesi Symnur333 bende molfix kullanıyorum 2 numara iz yapıyor diye 3 e geçtim dün yine iz yaptı sanırım iç lastikleri sıkı elimde 50 tane de 2 numara bez var napcam bilmiyorum pure &soft serisini kullanıyorum ben
Gulsah4141 Symnur333 bende molfx kullandım doğduğu zaman kızım 4 aylıkken sleepye geçtik çok memnunum kızım 15 aylık sleepyde devam ediyoruz
Onedroplove Symnur333 prime kullanıyorum iz yapıyor diye molfix ve sleppy denedim onlarda iz yapıyor bez küçük geliyodur dedim bir üst numaraya geçtim yine iz özetle bezler iz yapıyor 😊
Erencinarinannesi Symnur333 evet ben memnunum yani 1 aydan fazladır kullanıyorum bu serisini sleepy de kullandım deneme amaçlı ama sanki molfix pure &soft daha iyi
Elvan125 Myagz kaç kez yattığı yere geçti kaç kez de benim üzerime bez yumuşak bantları da esnek iyi ama hiç çekmiyor ya
[silindi] Symnur333 bende de aynı sorun var gevsek baglasam da acılıyor bnde ben sıkı baglıyorum diye oluyor sandım megersem genel sorunmus🤔
Gizemnl Symnur333 bizde de aynı durum var, prima da kullandım, şu an molfix kullanıyorum iz yapıyor diyeüst numaraya geçtim ama gene de iz yapıyor, hepsi aynı sanırım. Gevşek bağlayınca da çişi sızdırıyor kenardan 🤷🏻♀️
Gamzeaykuteymen Symnur333 canım bende kullandım molfix boy olarak kısa bir bez ve doldumu çok agirlasiyo memnun kalmadim pek açıkçası suan uzun suredir migros minies kullaniyoruz çok güzel ve de uygun çok memnunuz tavsiye ederim
Symnur333 Gamzeaykuteymen çok teşekkür ederim evet haklısınız molfıx sert ve kalın üstelik 3numarayı hiç beğenmedim