alyaninannesiii60 iki ayligiz biz 9 gün sonra 3 olacaz Allah’ın izniyle ve 3 ayın ortasına gelince yavaştan baslayacam pirinç ununa azar yapıp kaşıkla vermeyi düşünüyorum alışsın diye ek gıdaya geçince zorlanmak istemiyorum kim ne derse desin valla duyar kasamiycam isteyen yedirmesin ben yedirecem hatta günde bir çay kaşığı pekmez de vericem bu ikinci bebeğim oglumada yaptım aynılarını hatta tahıllı mamalar falan da kullandım ayına göre bir öğün destekliyordum onlarla da şuan 3 sınıfa gidiyor aglum yani yedirince çocuğa bişey olmuyor bide oğlum hiç emmedi bir hafta anca anne sütü alabildi kesildi sütüm stresten o zman bı skinti yaşamıştım şuan kızım 3 aylık olacak meme reddi yaşadık niyeyse atak dönemi diye bı konu var ondsnmi sanırım bilemiyorum iki hafta şagdim gunduzleri gece MAM veridm ama sagmayla da azaliyormus gündüz yetmemeye başladı gece anne sütü gündüz mamaya döndüm iki hafta olacak mama ya başlayalı keşke memeye geri dönse ama yok gece uyku sersemi emiyor gündüz emmiyor sütun inmesini beklemiyor biberon gibi hemen gelsin istiyor sinirleniyor ağlıyor