ipekk05 sevdaelmira çok teşekkür ederim canım bunun için cildiyeye mi gitmem lazım bende önlem amaçlı tedavi uygulamak istiyorum yoksa içim içimi yicek hergün
sevdaelmira ipekk05 evet bi cildiye uzmanına görünün ama çok temas etmediyseniz korkmayın kolay kolay bulaşmıyormuş. Kükürt sabunu alın aktardan, duşunuzu onu vücudunuza uygulayarak alın, korkmayın bulaşmamıştır inşallah.. Rica ederim💖
ipekk05 sevdaelmira bebeğimide kükürt sabunuyla yıkasam olurmu acaba ya ten tene temasımız olmadı ama sonuçta yan yana durduk o gider gitmez oturduğu yerleri silmiştim hep
sevdaelmira ipekk05 o zaman hiç sanmıyorum geçtiğini, yan yana oturma değil doğrudan uzun süreli ten teması gerekiyormuş. Kükürt sabununu ben 4 aylık bebeğime kullandım bi tepki vermedi ama (Asla doktordan bilgi almadım yanlış bilgi vermeyeyim..)
sevdaelmira ipekk05 ben de wilkinson kullandım canım bir de komşumuz bi karışım yaptırmış onu kullanıyorum şu an
sevdaelmira ipekk05 yani doktorum etkisini 3-4 haftada net anlarsın dedi ama bende yeni lezyonlarda çıkıyor maalesef o yuzden karışıma başladım, bebeğimde de aynı:(