fairytaleofthestars Bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu şimdi inmemiş testis durumuyla karşı karşıya kaldık doğduğunda yerinde olan sağ testis operasyon sonrası kanala çıktı bu durumu yaşayan var mı
Kubrasolmmaz fairytaleofthestars kaç yaşında bebeğiniz benimde oğlumun kontrolünde öylr bir sıkıntı vardı doktor kontrol et ara ara eğer yukarıdaysa ilerleyen zamanlarda ameliyat gerekebilir demişti başka doktora götürdüm yerinde kucağa vs alındığı için yukarı kaçıyor demişti bana sizinkiyle aynı durum mu bilmiyorum bize bu şekilde açıklama yapmıştı geçmiş olsun
fairytaleofthestars Kubrasolmmaz sağolun aynı durum değil sanırım kasık fıtığı operasyonu oldu bebeğim bundan sonra testis yukarı kaçtı ve inmiyor tekrar bir operasyon dediler eskişekir acıbadem hastanesi çocuk cerrahının yaptığı bir operasyondan sonra tekrar operasyon gerekir hale geldi bebeğimin testisi yerindeydi çünkü güvenip özele gidiyoruz gerçekten yazık
Kubrasolmmaz fairytaleofthestars bazen ne kadar özel diye bakılsada iyi doktor bulmak veya hepsinin farklı fikirleri olabilir 🥺