Mlsergunnn Oyy kızlar 😢 18 günlük bebeğim var iki gündür çok huzursuz sürekli nazar okuyorum çevrem okuyor televizyonda hep dualar açık ağlıyor uyumamak için inat ediyor niye böyle anlamıyorum kızım ağladıkça benimde içim gidiyor 😢
Dilaraortacc Mlsergunnn gazı vardır bazen gazını çıkarsa bile kakanin arasında birikiyor bagirsagi sıkıştırıyor damla kullanabilirsin banyo yaptırdıktan sonra da masaj yap karnına falan
4ocukannesii Mlsergunnn havlu ısıt koy karnına benim bebeklerim üşüyordu ısıtıcı aldım oda sicak olunca sorun çözüldü üşüdügü için aglayabilir ortam sıcaksa tentene temas kurun rahatlar babasiyla da yapabilirsiniz
Mlsergunnn Dilaraortacc gaz damlası vb yok doktora rendavum 28 inde bebeğim ağlamaktan helak oldu en hızlı çözümü nerden bulabilirim
bugrannannesi Al benden de o kadar 22 günlük resmen ölüyorum geri diriliyorum ve 1 bucuk yaşında oglum var bide sen beni düşün
Dilaraortacc Mlsergunnn ben ebe den ogrenmistim böyle ağlama krizine girince bi kova güzel sıcaklıkla şu yapıp içine koyuyoruz koltuk altından tutarark çok rahatlıyor arastirabilirsin bu yöntem ise yarıyor bi de sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyor musun
Dilaraortacc Mlsergunnn aile hekimine damla muhakkak yazdır zararlı değil mideye inmiyor direkt bagirsaklari calistiriyor
Kkzmm Mlsergunnn benim de öyleydi hemen sab simplex aldırdım eşime 15 damla gece 15 damla gündüz emmeden önce kaşıkla veriyorum bak poposunu aç böyle bi sıcak su yap pamukla bebeğin poposuna su damlat ayaklarını karnına doğru ittir su damlat kaka yapana kadar o şekilde geçiyor o damlayı da al ver benim bebeğim 24 günlük morarıyordu ağlamaktan daha iyi şimdi
Mlsergunnn Dilaraortacc hastane aciline gitsem ilgilenirlermi çünkü yarına kadar perişan olur ne uyku uyuyabiliyor ne doğru düzgün emiyor 🤦🏻♀️
Mlsergunnn Kkzmm eczaneye gittim dediğiniz damlayı verdiler her emzirmeden önce 3 damla olarak kullanın dediler şimdi damlattım emziriyorum bakalım inşalalh rahatlar🙏🏻
begonvilhg Mlsergunnn çok gazliysa 3 damla Kesmeyebilir canım. Biz günde 4 defa 4 damla şeklinde başlamıştık sonra geçirmedi gazını, damla sayısını 8’e çıkardı doktor. 6 saatte bir veriyordum hatta. Bir iki gün takip et baktın rahatlamadı damlayı artirabilirsin.