Merhaba canım anneler size bir konuda çok ihtiyacım var. 4 ay 1 günlük oğlum var benim ilk 3 ay o kadar çok zor geçti ki ‘yani anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim’. Gece saat 2 3 4 gibi uyuyor. İki saat arayla uyanıyor. Emziriyorum tekrar uyuyor. Bu böyle saat sabah 10 kadar devam ediyor. Çok zorlarsam 11 de uyanır. Gündüz uykusu ise yani saat 13.00’den sonra asla ama asla uyumuyor. Taş çatlasın en fazla yarım saat bilemedin 40 dakika. Tek uyku yapıyoruz. Eğer olurda dışarı çıkarsak sıkıntı yok bebek arabasında çok da güzel uyuyor. Ama şöyle bi sıkıntıda var uyandığı zaman çatlayana kadar ağlıyor. Anlamıyorum kolikliği bitti mi ? Gece besledikten sonra gazını çıkarmıyorum çünkü hemen uyanıyor. Gündüz ise diyelim ki emdi o an gazı çıkmadı bi bakıyorum ki kendi gazını kendi çıkarıyor. Benim gibi olan anneler bana bi yardım edin ben nasıl yapıcam? Tavşan uykusu var mesela eğitim almak istiyorum ama bütçem el vermiyor ki zaten şuan eğitim imkansız ben kendileri ile görüşme sağladım bana bebeğin kaç haftalık doğduğunu sordu,sizin daha var eğitim vermeye dedi.