Lyla____ Giziko 12 günde yaptırmıştı m ne kadar erken o kadar iyi canimin ici ilk gün hickir hickir ağlamıştı ama geçti çok şükür
Giziko sirineyavrusu Lyla____ alpsmother_ Gunsss ozlemku Bayancorek Çok şükür bende dün yaptırdım biraz mızıldandı o ilk acısını hissedişini gözlerinden anladım ama her geçen gün dahada iyi olacak inşallah. Bez değiştirme sıklığını ne kadar süre yaptınız? ☺️
alpsmother_ 1 aylıkken yaptırdım ilk yaptığım gece çok kötü geçti onun içinde benim için de çok ağladı pişman olmuştum erken diye ama şimdi iyiki yaptırmışım diyorum 2 gün içinde geçiyor acısı bir de bebekler beze işediği için çabuk iyileşiyor derler hem
Lyla____ alpsmother_ bende pişman olmuştum o kadar üzgün dum ki ama çok şükür geçti iyiki erken yapmışım
Bayancorek Giziko Eskisi gibi yaptıkça değiştirmiştim sadece 3 4 saatte bir mesela, bir sorun yaşamadım. 😊
sirineyavrusu Giziko hadi geçmiş olsun cnmm ben cok doldurmuyordum bezini ve sıkı baglama bir numara büyük bez kullan demıstı dr bana bezinide cok cişli bırakmada agırlık yapıp değmesin hiç gözünde büyütme en geç bir haftaya şişler incek allahın izniyle ilk Üçüncü gün falan şişiyo baya tedirgin olma 🥰
kxbxx Geçen hafta 3 aylıkken yaptırdım pişmanım ilk çişte o kadar çok ağladı ki canımdan gitti bence en iyisi 6 yaştan sonra olmalı