Eslemdemr0308 Merhaba güzel anneler 🥰 Bebişlerinizin göz rengi doğduğunda ne renkti ? Şimdi ne renk ? Bizimki yeşilimsi ailede renkli göz yok benim Ela babamızın kahve rengi galiba rengi değişecek inşallah değişmez böyle kalır 😍
DenizSayerr Eslemdemr0308 14 aylık hala anlamadım mavi yeşil ama ışıklarda koyu mavi yeşil duruyor iç hareler elamsı eşiminde yeşil içine doğtu elası hareleri gözünün bklm ailede eşimin tarafı renkli bende dayımın mavi anne tarafı ela renkli sayılır bklm beklemedeyim gören maviş diyor ama değişik
Dilos01 Eslemdemr0308 giydiği kıyafete göre Değişiyor yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi güneşe bakınca daha mavi ağlayınca daha daha mavi 😂😂
Beyzasmom Eslemdemr0308 kızımda doğduğunda koyu mavi gibiydi ailede var renkli göz ama eşim ve bende olmamasına rağmen kızım mavi gözlü kaldı 🥰
Eslemdemr0308 Beyzasmom genetik olarak anne ve babadan alınıyor göz rengi derler ama bilmiyorum bizde sadece anneannemin göz rengi yeşil baba tarafı da kaynanamın renkli başka da yok benim Ela eşimin kahve rengi büyük ihtimalle değişir diye düşünüyorum çünkü çok zor yeşil olması 😁
Deletedmom_23 Eslemdemr0308 Doğduğunda maviydi. 1 yaşına kadar sırasıyla mavi gri yeşil ela oldu. Şuan kehribar-bal gibi 🍯 Eşimin tüm sülale renkli göz. Eşim yemyeşil gözlere sahip. Ben de kahve.
Eslemdemr0308 durulice ya maşallah bakalım bizim de değişecek mi çok merak ediyorum çok zor mavi/ yeşil olması çünkü aile de sadece benim anneannem de yeşil göz var 😁
irem0909 Eslemdemr0308 Baya bildiğimiz mavi gözdü. Yenidoğan mavisi değil. Açık mavi. Eşimle renkli gözlü değiliz ama ailede var mavi. Sonrasında 6. Ayda değişmeye başladı. Şimdi 13 aylığız yeşilimsi ela. Bensu Soralın gözleri gibi 😍
Eslemdemr0308 irem0909 maşallah 🥰 genetik olarak anne ve baba dan göz rengi alınır diyorlar diğer akrabalardan göz rengi alması tıpta imkansız gibi birsey diyorlar ama benim anneannem yeşil gözlü sadece başka da renkli gözlü olan yok 🤷🏻♀️😁
Kubrarr33 Eslemdemr0308 Buyuk ohtımal degısır bızde her renk mevcut mavı yesıl ela kahve aılecek herkesınkı farklı kızım ela gozlu babasıda oyle ben yesıl gozluyum oglum 2 yasını gecıyordu masmavıydı degısmez dedım ama degıstı tam yesıl olmasada yesıl ela karısımı bısey suan
Eslemdemr0308 Kubrarr33 ya 2 Yaşa kadar değişe biliyor mu göz rengi ? Ben sanıyorum ki 1 yaşından sonra değişmez heralde 😁
Tospikcik Eslemdemr0308 doğduğunda koyı maviydi, 8 aylık daha açık güzel bir mavi oldu. Mavi olarak kalır diye düşünüyorum. Babası mavi gözlü, ben yeşil gözlüyüm
Morvy Eslemdemr0308 eşimin ailesi ve kendi ailemde hep yeşil gözlüler var sadece kayınvalidemin gözleri maviyle yeşil karışımı gibi ama kızım baya maviş☺️
durulice Eslemdemr0308 eşim ve ailesi komple mavi gözlü, bazen ailesinde renkli gözlü olmayanlarin çocukları da renkli olabiliyor 😂