Ftmsvnc Merhaba hanımlar oğlum a tulum alacağım fermuarlı tulum rahatsız eder mi çıtçıtlı tulum kullanıyorum hep fermuarlı kullanan var mı
BrcnBlgn Ftmsvnc Ben kullaniorum cok pratik ve rahat oliyor ebebekten akmstm fermuari cekince fermuarin ucunu koyma yeri var sknti olmuo
Gokceayy Ftmsvnc lcw dan aldım iki tane hem indirimdeydi hem de cok güzeller cok pratik fermuarın bittigi yerde bi bölme var o çeneye değmesini engelliyor çıtçıtlı verem ediyor insanı
Tunayyyy Ftmsvnc ben fermuarlı tulumları sevmedim. Üst tarafı kıvrılıyor boynunda pot duruyo çenesine kadar geliyo ve o da ağzına sokmak istiyo ve ıslanıyor. Çıtçıtlı daha kullanışlı geldi bana
Minikcivcivim Ftmsvnc rahat oluyor ama alırken fermuar koruması olmasına dikkat edin boynunu acıtmasın diye
Ftmsvnc 2503 BrcnBlgn Gokceayy Tunayyyy Sevim07 Hepinize teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için h&m de gördüm üçlü fermuarlı tulum 120 TL görünüşü de çok hoş ama emin olamadım bebeğimi rahatsız eder mi diye. Sanırım Bi sorun olmaz 😊
Gokceayy Sevim07 kızım cok hareketli bi bebek cıtcıtlıyı giydirene kadar 10 dk şebeklik yapıyorum kaçıp duruyo ve genelde cıtcıtları yanlış takıyorum 😁
Ironsides Ftmsvnc ben kullandim ama icim rshat etmedi fermuari boğazında iz yapmış boynunu acip anca oyle kullandim oda yakasi usudu
Melismetee Aşırı pratik çit citlida bebek durmuyor on saatkapatmaya çalışıyorsunuz fermuar saklama yeri var çene altında niye acitsin fermuarlı candir