Birdevrimeselesi Merhabalar 11 aylık bebeğinizin uyku düzeni nasıl gündüz kaç kere uyuyor gece maması veriyormusunuz
GULCE02 Birdevrimeselesi merhaba 10 aylık 28 günlüğüz gündüz 2 uyku yapıyor bebeğim akşam 9 buçuk 10 arası uyur sabah 7 buçukta uyanır fakat halen gece 3 4 defa emmek için uyanır uyutmadan 1 saat önce kaşık maması yapıp veriyorum sonrada emziriyorum uyutuyorum
Deletedmom_61 Birdevrimeselesi 2 uyku yapıyor gece emmek için kalkıyor farklı bir soru sormak istiyorum son 1 aydır huysuzlugu uykuya direnme vs var mi
Eliffymn Birdevrimeselesi sabah 9 gibi uyanır, iki uyku yapıyor, 12de uyur 14te uyanır, 17da uyur 17.30 gibi uyanır, 20.30da gece uykusuna yatar. Uyandıktan 3 saat dayanıyor en fazla, yani 8de uyandığında 11de uyur
cnsymn Birdevrimeselesi benim kızım gündüz bir uyku yapıyor bazen kısa kısa iki uyku. 12 den sonra sabah 7 e kadar uyanmadan uyuyor gece beslenmesini bıraktı bende zorlamiyorum
Birdevrimeselesi Deletedmom_61 3 gündür aşırı huysuz dün sabah 5 buçukta artık yorgunluktan uyudu normalde 11 yatar sabah 9 kalkar gece 1 beslenme Gündüz 12 buçuk uyku max 2 saat Akşam 7 8 arası uyku yapıyorduk ama 3 gündür mahvoldum uyumuyor ne yapacağımı şaşırıyorum lütfen önerileriniz varsa yazın
Deletedmom_61 GULCE02 görünürde dişte yok diyorum ki bu çektirdikleri inşallah distir diyorum bide bunun diş çıkarma dönemi de olursa ben heralde huni takarım bazen o ağlıyor ben ağlıyorum
Deletedmom_61 Birdevrimeselesi kelin ilaci olsa derler ya bende sizlerden çözüm arıyorum atak dönemi dedim yok atak biteli çok oldu ama benimki dahab eğer hide kızım asla ek gıda yemiyor sürekli huysuz sürekli emiyor sakinleştirici olarak kullanıyorum bazen o ağladı ben ağladım alışıyorum
Birdevrimeselesi Deletedmom_61 diğer dişlerimizi çok kolay çıkarttık acaba diyorum zorlayıcı diş köpek dişi falan mı geliyor